MTRX

Sedan 2019 har jag haft förmånen att arbeta som fotograf för MTRX, där vårt samarbete sträckt sig från personalporträtt och sociala medier till storskaliga reklamkampanjer och TV-reklam.

Ett av mina huvudmål i mitt arbete är att främja representation. När jag har ansvar för casting i olika reklamkampanjer ser jag till att inkludera en mångfald av ansikten, bortom stereotyper. Jag tror fast på att om alla potentiellt kan vara en kund, bör alla också kunna representeras i reklamen.

Vårt nära samarbete har gett mig möjlighet att inte bara fotografera, utan också projektleda flera av MTRX:s kampanjer. Detta inkluderar allt från att formge kampanjens visuella stil till att hantera statister och redigera det slutliga bildmaterialet.

Dessa projekt har möjliggjort för mig att växa som fotograf, utmana mig själv att lösa komplexa ljussättningar på fullsatta tåg och anpassa mig snabbt i nya och krävande situationer.

Jag ser entusiastiskt fram emot att fortsätta utforska och utveckla fler kreativa projekt med MTRX och att fortsätta bidra till att skapa meningsfull och inkluderande reklam som speglar vårt samhälles mångfald.

Föregående
Föregående

Swegon